Waaloord Woerden; mindfulness; training; coaching;
 Waaloord Woerden; mindfulness; training; coaching;

Coaching en training

  • Zoek je een manier zodat werk je weer energie geeft?
  • Heb je het gevoel altijd druk te zijn?
  • Wil je ruimte geven aan passie en kracht?
  • Zoek je balans tussen privé en werk?
  • Is er spanning tussen organisatiedoelen en je persoonlijke ‘drive’?
  • Sta je voor lastige keuzes en wil je helderheid over wat je weerhoudt?
  • Kan je team of afdeling wel een opkikker gebruiken?

Dan biedt training of coaching uitkomst!

Als dit soort vragen bij jou of in je organisatie spelen, kan individuele coaching of groepstraining helpen. Coaching en training is een zinvolle aanvulling om persoonlijke uitdagingen in het werk helder te krijgen en daar met meer succes mee om te gaan. Vanuit contact met je eigen kwaliteiten, intuïtie en passie. Waaloord vervult de rol als coach en als trainer. Wij maken gebruik van gesprekstechnieken, beproefde energietools en Mindfulness.

Rienk Schaafsma spiegelt als coach op een bewuste wijze op je intuïtie en helpt bij het boven water krijgen van wat je beweegt en belemmert om stappen te zetten. Zowel op mentaal als op emotioneel en spiritueel vlak. Ik ben gediplomeerd coach en erkend docent intuitieve ontwikkeling en heb veel ervaring met zowel werk- als privé (life) coaching. Zowel individueel als teams.
Bij de individuele coaching wordt bij de kennismaking het / de thema('s) waaraan gewerkt gaat worden bezien waarna een reeks van 3 of 7 sessies kan volgen waarin wordt gespiegeld, geconfronteerd, uitgediept en stappen verkend naar meer rust en balans. 
Teamcoaching is altijd maatwerk. Ik kan werken met opstellingen, interactie spel, gesprek. Ook begeleid ik graag kennismakings- en inspiratiebijeenkomsten van teams en afdelingen.

Twee keer per jaar gaat Rienk met een groep mannen uitzomen, uitwaaien en reflecteren op Vlieland. Op 23 maart 2019 is de eerstvolgende 'Kom op adem op Vlieland' meer info en opgave

Marieke Leentvaar richt zich in haar trainingen en workshops op communicatie, contact maken en Mindfulness. Marieke gebruikt daarbij ook clownerie als inspiratiebron. Ze nodigt mensen uit via relativering, humor en speelenergie contact te maken met zichzelf en anderen. Ook geeft zij sinds 2015 de training Mindfulness in Woerden. Eens per maand komt Marieke met vrouwen samen in het 'Vrouwenfort' om uit te wisselen, te mediteren, even met alleen vrouwen bij te komen.

Klik hier voor meer informatie over onze activiteiten op het gebied van Life coaching, Intuïtieve ontwikkeling, Mindfulness en meditatie.