Waaloord Woerden; mindfulness; training; coaching;

Coaching en training

  • Zoek je een manier zodat werk je weer energie geeft?
  • Wil je ruimte geven aan passie en kracht?
  • Ben je klaar voor (meer) persoonlijk leiderschap?
  • Zoek je balans tussen privé en werk?
  • Is er spanning tussen organisatiedoelen en je persoonlijke ‘drive’?
  • Sta je voor lastige keuzes en wil je helderheid?
  • Kan je team of afdeling wel een opkikker of pas op de plaats gebruiken?

Dan biedt onze coaching of training uitkomst!

Als dit soort vragen bij jou of in je organisatie spelen, kan individuele coaching of groepstraining helpen. Met coaching en training kun je persoonlijke uitdagingen in het werk helder krijgen en die met meer succes aangaan. Waaloord vervult de rol als coach en als trainer en werkt aan een beter contact met je kwaliteiten, intuïtie en passie. Wij maken gebruik van gesprekstechnieken, beproefde energietools en Mindfulness.

Rienk Schaafsma spiegelt als coach op een bewuste wijze op je intuïtie en helpt bij het boven water krijgen van wat je beweegt en belemmert om stappen te zetten. Zowel op mentaal als op emotioneel en spiritueel vlak. Hij is gediplomeerd coach en erkend docent intuitieve ontwikkeling en heeft veel ervaring met zowel werk- als privé (life) coaching. Zowel individueel als teams. Hij richt zich steeds meer op het begeleiden naar persoonlijk leiderschap.

Bij individuele coaching worden bij de intake de thema's waaraan gewerkt gaat worden bezien waarna een reeks van 3 tot 7 sessies volgt waarin wordt gespiegeld, geconfronteerd, uitgediept en stappen verkend naar meer rust en balans. Met inzichten en concrete opdrachten werk je tussen de sessies aan de sessies aan persoonlijke ontwikkeling.

Teamcoaching is altijd maatwerk. Ik kan werken met opstellingen, interactie spel, energie reading en gesprek. Ook begeleid ik kennismakings- en inspiratiebijeenkomsten van teams en afdelingen.

Twee keer per jaar gaat Rienk met een groep mannen uitzomen, uitwaaien en reflecteren op Vlieland. meer info en opgave

Marieke Leentvaar richt zich in haar trainingen en workshops op ruimte maken voor een frisse blik, op ‘anders kijken, anders doen’,  door te leren en te reflecteren. Met technieken uit Mindfulness en gebruik makend van clownerie en Theorie U als inspiratiebron. Ze nodigt mensen uit via relativering, humor en speelenergie contact te maken met zichzelf en anderen. Sinds 2015 geeft zijn de training Mindfulness in Woerden en faciliteert maandelijkse meditatiesessies voor vrouwen.

Klik hier voor meer informatie over onze activiteiten op het gebied van Life coaching, Intuïtieve ontwikkeling, Mindfulness en meditatie.